Nutriční hodnoty (" Čínské " houbové placičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 522 kJ / 603 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,51 g |
| Tuky | 24,79 g |
| – nasycené | 9,86 g |
| – nenasycené | 10,23 g |
| –– mononenasycené | 8,38 g |
| –– polynenasycené | 1,84 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 28,56 g |
| Cholesterol | 544 mg |
| Sodík | 2,01 g |
| Sůl | 4,62 g |
| Sacharidy | 49,88 g |
| – cukry | 9,08 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hub (lesních) | Hřib čerstvý | 400 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 1 cibule (velká) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| čerstvá bazalka (nemusí být) | Bazalka čerstvá | |
| olej (na smažení) | Olej řepkový |