Nutriční hodnoty (Fazolkový salát Maltézských rytířů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 631 kJ / 390 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
Tuky | 23,51 g |
– nasycené | 3,38 g |
– nenasycené | 20,14 g |
–– mononenasycené | 16,64 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 25,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 20,29 g |
– cukry | 16,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g zelených uvařených fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
sterilované cibulky (2 PL PL nálevu z cibulek) | Cibule sterilovaná | |
černé olivy | Olivy čerstvé zralé | |
sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
1 PL 1 PL kaparů | Kapary | 15 g |
2 PL 2 PL bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |