Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkový salát Maltézských rytířů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 631 kJ /
390 kcal
Bílkoviny11,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,50 g
Tuky23,51 g
– nasycené3,38 g
– nenasycené20,14 g
–– mononenasycené16,64 g
–– polynenasycené3,50 g
––– omega 30,02 g
Vláknina25,53 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 406 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy20,29 g
– cukry16,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g zelených uvařených fazolek Fazolky čerstvé 500 g
1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě Tuňák ve vlastní šťávě
sterilované cibulky (2 PL PL nálevu z cibulek) Cibule sterilovaná
černé olivy Olivy čerstvé zralé
sušená rajčata Dužina červeného rajčete sušená
1 PL 1 PL kaparů Kapary 15 g
2 PL 2 PL bílého vinného octa Ocet vinný bílý 30 ml
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.