Nutriční hodnoty (Fazolkový salát Maltézských rytířů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 631 kJ / 390 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
| Tuky | 23,51 g |
| – nasycené | 3,38 g |
| – nenasycené | 20,14 g |
| –– mononenasycené | 16,64 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 25,53 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 406 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 20,29 g |
| – cukry | 16,58 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g zelených uvařených fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
| 1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| sterilované cibulky (2 PL PL nálevu z cibulek) | Cibule sterilovaná | |
| černé olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 1 PL 1 PL kaparů | Kapary | 15 g |
| 2 PL 2 PL bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |