Nutriční hodnoty (Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 038 kJ / 965 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 82,00 g |
| – nasycené | 45,95 g |
| – nenasycené | 35,55 g |
| –– mononenasycené | 21,64 g |
| –– polynenasycené | 13,91 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,91 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 7,53 g |
| Sůl | 20,18 g |
| Sacharidy | 27,32 g |
| – cukry | 0,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Vykostěný kančí hřbet cca 500 g nebo jiné zvěřiny ( já měla mladého koloucha jelena siky nebo možno takto připravit i vepřovou panenku) | Kanec hřbet | |
| čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| 5 5 rozdrcených kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| čerstvé lišky nebo mražené lišky | Liška obecná čerstvá | |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| cca 200 ml 200 ml zvěřinového bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 200 g |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |