Nutriční hodnoty (Buřty se zelím a cuketou na pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 651 kJ / 1 112 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,41 g |
| Tuky | 84,72 g |
| – nasycené | 41,22 g |
| – nenasycené | 42,34 g |
| –– mononenasycené | 36,09 g |
| –– polynenasycené | 6,25 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 10,62 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 4,97 g |
| Sůl | 12,05 g |
| Sacharidy | 60,15 g |
| – cukry | 38,01 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 špekáčky | Špekáček | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 malá hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 5 lžic 5 lžic kečupu | Kečup sladký | 75 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
| 250 ml 250 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |