Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pěry z bramborového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 324 kJ /
1 273 kcal
Bílkoviny36,18 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,50 g
Tuky9,81 g
– nasycené2,17 g
– nenasycené4,38 g
–– mononenasycené2,98 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,08 g
Vláknina16,25 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 137 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy251,75 g
– cukry7,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor (vařených ve slupce) Brambor zimní 500 g
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
75 g 75 g dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 75 g
50 g 50 g Solamylu Bramborový škrob 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce octu Ocet lihový 15 ml
sůl Sůl mořská
povidla Povidla
polohrubá mouka (na podsypání) Mouka pšeničná polohrubá
máslo Máslo kravské
mletý mák (nebo opražená strouhanka) Mák modrý mletý
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.