Nutriční hodnoty (Pěry z bramborového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 324 kJ / 1 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,50 g |
Tuky | 9,81 g |
– nasycené | 2,17 g |
– nenasycené | 4,38 g |
–– mononenasycené | 2,98 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 16,25 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 137 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 251,75 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor (vařených ve slupce) | Brambor zimní | 500 g |
100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
75 g 75 g dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 75 g |
50 g 50 g Solamylu | Bramborový škrob | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce octu | Ocet lihový | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
povidla | Povidla | |
polohrubá mouka (na podsypání) | Mouka pšeničná polohrubá | |
máslo | Máslo kravské | |
mletý mák (nebo opražená strouhanka) | Mák modrý mletý | |
moučkový cukr | Cukr bílý |