Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustový hrnec

Hodnocení receptu je 4,4 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

18. 1. 2009 08:32

Suroviny pro 4

4

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 650 kJ / 1 111 kcal
Bílkoviny12,78 g
Tuky84,87 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy69,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

27. 9. 2021 16:33

Petaja: Ďakujem za vyskúšanie. :-K Som rada, že chutilo. ;-)

Petaja Petaja

27. 9. 2021 13:10

Dnes jsem dělala, držela jsem se receptu. Ani jsem nedávala klobásku. Měla jsem domácí libovou slaninu. Jen jsem do vývaru z kapusty přidala trošku bujonu a na konci vaření přidala malinko česneku na kolečka. Moc velká dobrota :-). Díky za recept:-K

dexulka

2. 8. 2012 12:37

tejaja:Díky,hlavně to bylo na jedničku moc dobré ;-):-p

tejaja tejaja

31. 7. 2012 17:51

dexulka: ďakujem za pochvalu aj za foto, podarilo sa ti to na jedničku ;-)

dexulka

31. 7. 2012 11:34

Rychlé,jednoduché a přitom moc dobré jídlo :-p Díky za inspiraci a posílám bod i foto ;-)

tejaja tejaja

7. 3. 2009 11:54

Babenky, som rada, že chutilo, je to fakt výborné, varím vždy nadnormatívne zásoby, ktoré sa ale zásobami nestanú, pretože sa vždy zbaštia;-);-);-)

Pája

6. 3. 2009 19:12

Terezko,dnes jsem tento skvost uvařila k večeři.Z počátku to vypadalo jako ,,přívarok",ale chuťově je to vážně něco jiného.Musím říct ,že jsme si dlouho tak nepochutnali.Vážně bezvadný a velice chutný recept.A taky fofr .VYNIKAJÍCÍ.

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 3. 2009 12:09

Terezko, já bohužel jsem jen ochutnala u vaření, abych to nebylo slané a tak, ale opravdu vynikající. Vidíš na fotce tu porci? Já bych praskla, kdybych to snědla, ale přítel moc chválil! Dík za recept a plus ode mne už máš.;-)

tejaja tejaja

4. 3. 2009 18:11

Janka, je to síce z tej istej hlavnej suroviny, vyzerá to akokeby ...ale je to iné, vyskúšaj a uvidíš:-D Rozdiel a dosť veľký urobia zemiaky varené v šupke a tá slaninečka...:-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 3. 2009 17:47

Halooo, kde je ten podobný recept, nějak jako "Kelový prívarok?":-(:-?

Jikotka Jikotka

18. 1. 2009 16:42

Tohle musím vyzkoušet:-!,já takové věci miluji,ale muž je nemusí:-(( tak si to někdy udělám pro sebe jako si dělám pro sebe halušky:-8:-*dávám 1

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 1. 2009 11:27

Já se taky přidávám ke chvále, kapustu už jsem dlouho nedělala, zase jeden dobrý nápad. Jak říká spagetka-šup s tím tam:yes::-)

spagetka spagetka

18. 1. 2009 10:59

kapusta je fakt výborná jakkoli, takže šup s ním tam :yes::-p

Bibinka Bibinka

18. 1. 2009 10:49

Dušená kapusta ať už je připravená jakkoliv je výborné jídlo.:-p Tejajo, toto je jeden z dobrých receptů-díky:yes:
Dřív jsme kapustu moc nemuseli a teď jí dělám čím dál častěji.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapustovy kel kapusta recepty praskla sklokeramicka deska dušená kapusta recept kapusta po hustu kelovy privarok kapustovy salat kel po hustu kapustová jídla recept na kel kapustový krém kel recept kapustový kel recept kél kelový prívarok.sk recept na kapustový kél kapustovy privarok kelový karbenátek kapustuf hrnec kapusta po hustu recept

Suroviny: kapusta, sůl, kmín celý, slanina uzená, cibule, mouka hladká, mléko, brambory, klobása

TopRecepty.cz

Kapustový hrnec

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dkvx