Nutriční hodnoty (Hrnková buchta s cuketou bez vajíček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 379 kJ / 3 437 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,55 g |
| Tuky | 70,35 g |
| – nasycené | 5,96 g |
| – nenasycené | 59,98 g |
| –– mononenasycené | 40,16 g |
| –– polynenasycené | 19,82 g |
| ––– omega 3 | 5,41 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 131 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 635,10 g |
| – cukry | 274,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g cukety | Cuketa čerstvá | 350 g |
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 lžička 1 lžička perníkového koření | Perníkové koření | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| 1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| tuk (na vymazání plechu) | Margarín | |
| hrubá mouka (na vysypání plechu) | Mouka pšeničná hrubá |