Nutriční hodnoty (Africký hrnec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 569 kJ / 1 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 253,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 244,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,07 g |
Tuky | 11,99 g |
– nasycené | 3,35 g |
– nenasycené | 6,83 g |
–– mononenasycené | 4,20 g |
–– polynenasycené | 2,63 g |
––– omega 3 | 2,01 g |
Vláknina | 23,92 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 812 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 43,71 g |
– cukry | 24,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
olej | Olej řepkový | |
cca 5 cm cca 5 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
kari | Kari | |
kurkuma | Kurkuma mletá | |
římský kmín | Římský kmín mletý | |
koriandr | Koriandr semena | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/4 1/4 středního celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 menší cuketu | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 bílou papriku | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 červenou kapii | Paprika červená čerstvá | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
kečup ostrý | Kečup ostrý | |
1 hrst 1 hrst strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | |
sůl | Sůl mořská |