Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Africký hrnec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 569 kJ /
1 331 kcal
Bílkoviny253,72 g
– z toho živočišné bílkoviny244,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,07 g
Tuky11,99 g
– nasycené3,35 g
– nenasycené6,83 g
–– mononenasycené4,20 g
–– polynenasycené2,63 g
––– omega 32,01 g
Vláknina23,92 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 812 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy43,71 g
– cukry24,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kuřecí prsa Kuře prso 1050 g
olej Olej řepkový
cca 5 cm cca 5 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
kari Kari
kurkuma Kurkuma mletá
římský kmín Římský kmín mletý
koriandr Koriandr semena
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/4 1/4 středního celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
1 1 menší cuketu Cuketa čerstvá 100 g
1 1 bílou papriku Paprika bílá čerstvá
1 1 červenou kapii Paprika červená čerstvá
1 1 pórek Pórek čerstvý
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
feferonka Chilli paprička čerstvá
kečup ostrý Kečup ostrý
1 hrst 1 hrst strouhaného kokosu Kokos strouhaný
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.