Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svatební dort fialovobílý)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie132 844 kJ /
31 751 kcal
Bílkoviny373,17 g
– z toho živočišné bílkoviny229,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny143,52 g
Tuky1 160,54 g
– nasycené155,74 g
– nenasycené906,69 g
–– mononenasycené504,32 g
–– polynenasycené402,37 g
––– omega 363,31 g
Vláknina59,75 g
Cholesterol 5,96 g
Sodík 3,74 g
Sůl8,99 g
Sacharidy4 923,46 g
– cukry3 950,26 g
––– laktóza0,76 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
- 10 10 vajec Vejce slepičí 700 g
- 500 g 500 g cukru písek Cukr bílý 500 g
- 500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
- 1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
- 2 špetky 2 špetky soli Sůl mořská 2 g
- 25 lžic 25 lžic oleje Olej řepkový 275 ml
- 20 lžic 20 lžic horké vody Voda 360 ml
- 8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
- 400 g 400 g cukru písek Cukr bílý 400 g
- 400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
- 3/4 - 3/4 prášku do pečiva Kypřící prášek 9 g
- špetka špetka soli Sůl mořská
- 20 lžic 20 lžic oleje Olej řepkový 220 ml
- 16 lžic 16 lžic horké vody Voda 288 ml
- 5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
- 250 g 250 g cukru písek Cukr bílý 250 g
- 250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
- 1/2 - 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
- špetka špetka soli Sůl mořská
- 12 lžic 12 lžic oleje Olej řepkový 132 ml
- 10 lžic 10 lžic horké vody Voda 180 ml
- 5 ks 5 ks másla Máslo kravské
- 15 dkg 15 dkg mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 150 g
- 2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
- 0,5 l - 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
- cukr moučka podle chuti Cukr bílý
- 1 1 máslo Máslo kravské 1 g
- 1 1 čokoládový pudink Puding v prášku
- 0,25 l - 0,25 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
- 2 lžíce 2 lžíce nutelly Pomazánka z lískových ořechů 30 g
- cukr moučka podle chuti Cukr bílý
3 kg 3 kg potahovací hmoty K2 Fondán 3000 g
300 g 300 g pikantní marmelády Marmeláda z červeného rybízu 300 g
cukrářské perličky Cukrářské zdobení
potravinářské barvy E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
potravinářské lepidlo
100 g 100 g královské glazury

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.