Nutriční hodnoty (Rajčata zapečená s rýži, masem a paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 313 kJ / 2 704 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,54 g |
| Tuky | 91,91 g |
| – nasycené | 30,69 g |
| – nenasycené | 52,69 g |
| –– mononenasycené | 39,42 g |
| –– polynenasycené | 13,26 g |
| ––– omega 3 | 0,57 g |
| Vláknina | 34,90 g |
| Cholesterol | 499 mg |
| Sodík | 462 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 327,77 g |
| – cukry | 80,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 500 g 500 g čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 300 g 300 g rýže | Rýže bílá | 300 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1/2 l 1/2 l vývaru | Vývar masový | 500 ml |