Nutriční hodnoty (Zapečný květák II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 9 629 kJ / 2 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 118,21 g |
– nasycené | 63,77 g |
– nenasycené | 44,49 g |
–– mononenasycené | 37,80 g |
–– polynenasycené | 6,69 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 4,09 g |
Sacharidy | 230,40 g |
– cukry | 32,95 g |
––– laktóza | 17,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák vařený | Květák čerstvý | |
20 PL 20 PL strouhanky | Strouhanka pšeničná | 300 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
300-400 ml 300-400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
3-4 3-4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá |