Nutriční hodnoty (Zapečný květák II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 9 629 kJ / 2 301 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 72,98 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,98 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g | 
| Tuky | 118,21 g | 
| – nasycené | 63,77 g | 
| – nenasycené | 44,49 g | 
| –– mononenasycené | 37,80 g | 
| –– polynenasycené | 6,69 g | 
| ––– omega 3 | 0,43 g | 
| Vláknina | 12,00 g | 
| Cholesterol | 1,18 g | 
| Sodík | 2,29 g | 
| Sůl | 4,09 g | 
| Sacharidy | 230,40 g | 
| – cukry | 32,95 g | 
| ––– laktóza | 17,95 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 květák vařený | Květák čerstvý | |
| 20 PL 20 PL strouhanky | Strouhanka pšeničná | 300 g | 
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g | 
| 300-400 ml 300-400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml | 
| 3-4 3-4 vejce | Vejce slepičí | 245 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| muškátový květ | Muškát květ sušený | |
| sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá |