Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečný květák II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie9 629 kJ /
2 301 kcal
Bílkoviny72,98 g
– z toho živočišné bílkoviny42,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky118,21 g
– nasycené63,77 g
– nenasycené44,49 g
–– mononenasycené37,80 g
–– polynenasycené6,69 g
––– omega 30,43 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 2,29 g
Sůl4,09 g
Sacharidy230,40 g
– cukry32,95 g
––– laktóza17,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák vařený Květák čerstvý
20 PL 20 PL strouhanky Strouhanka pšeničná 300 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
300-400 ml 300-400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
3-4 3-4 vejce Vejce slepičí 245 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
muškátový květ Muškát květ sušený
sekaná petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.