Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 093 kJ /
739 kcal
Bílkoviny13,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,01 g
Tuky19,24 g
– nasycené12,15 g
– nenasycené7,30 g
–– mononenasycené5,74 g
–– polynenasycené1,56 g
––– omega 30,10 g
Vláknina39,53 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy111,79 g
– cukry62,36 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky strouhaného muškátového oříšku Muškátový oříšek mletý 2.5 g
1 kg 1 kg dýně Dýně čerstvá 1000 g
1 1 velké jablko Jablko čerstvé 150 g
800 ml 800 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 800 ml
200 ml 200 ml jablečného džusu Džus jablečný 200 ml
zakysaná smetana na ozdobu Smetana kravská zakysaná 12%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.