Nutriční hodnoty (Zapečené brambory se salámem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 118 kJ / 506 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 27,24 g |
| – nasycené | 12,04 g |
| – nenasycené | 14,78 g |
| –– mononenasycené | 10,04 g |
| –– polynenasycené | 4,75 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 1,92 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 1,87 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 15,70 g |
| – cukry | 12,50 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 velké nové brambory | Brambor raný | |
| 10 dkg 10 dkg salámu nebo šunky | Polosuchý salám | 100 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 10 dkg 10 dkg Sýr (doporučuji Krolewski sýr) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| bazalka (může být i sušená) | Bazalka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý |