Nutriční hodnoty (Plněný vepřový bok)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 773 kJ / 3 770 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 165,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 159,81 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
| Tuky | 323,30 g |
| – nasycené | 89,18 g |
| – nenasycené | 167,87 g |
| –– mononenasycené | 136,00 g |
| –– polynenasycené | 31,87 g |
| ––– omega 3 | 1,67 g |
| Vláknina | 9,65 g |
| Cholesterol | 755 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,06 g |
| Sacharidy | 44,62 g |
| – cukry | 5,95 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového bůčku bez kosti | Vepřový bok | 1000 g |
| 2 lžíce 2 lžíce koření vepřová pečeně (dovoz Řecko) | Kmín mletý | 30 g |
| oregano | Oregano sušené | |
| římský kmín | Římský kmín mletý | |
| hřebíček | Hřebíček | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| sušená cibule | Cibule sušená | |
| 0,5 l 0,5 l vývaru z kostí | Vývar hovězí | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| režná nit | ||
| 1 1 starší rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| 1 dl 1 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 2 ks 2 ks syrových kuřecích jater | Játra kuřecí | |
| celerová a petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 celé syrové vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek |