Nutriční hodnoty (Plněný vepřový bok)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 773 kJ / 3 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 159,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
Tuky | 323,30 g |
– nasycené | 89,18 g |
– nenasycené | 167,87 g |
–– mononenasycené | 136,00 g |
–– polynenasycené | 31,87 g |
––– omega 3 | 1,67 g |
Vláknina | 9,65 g |
Cholesterol | 755 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 44,62 g |
– cukry | 5,95 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového bůčku bez kosti | Vepřový bok | 1000 g |
2 lžíce 2 lžíce koření vepřová pečeně (dovoz Řecko) | Kmín mletý | 30 g |
oregano | Oregano sušené | |
římský kmín | Římský kmín mletý | |
hřebíček | Hřebíček | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
sušená cibule | Cibule sušená | |
0,5 l 0,5 l vývaru z kostí | Vývar hovězí | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
režná nit | ||
1 1 starší rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
1 dl 1 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
2 ks 2 ks syrových kuřecích jater | Játra kuřecí | |
celerová a petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
1 1 celé syrové vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek |