Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněný vepřový bok)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 773 kJ /
3 770 kcal
Bílkoviny165,61 g
– z toho živočišné bílkoviny159,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,80 g
Tuky323,30 g
– nasycené89,18 g
– nenasycené167,87 g
–– mononenasycené136,00 g
–– polynenasycené31,87 g
––– omega 31,67 g
Vláknina9,65 g
Cholesterol 755 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,06 g
Sacharidy44,62 g
– cukry5,95 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového bůčku bez kosti Vepřový bok 1000 g
2 lžíce 2 lžíce koření vepřová pečeně (dovoz Řecko) Kmín mletý 30 g
oregano Oregano sušené
římský kmín Římský kmín mletý
hřebíček Hřebíček
sušený česnek Česnek sušený
sušená cibule Cibule sušená
0,5 l 0,5 l vývaru z kostí Vývar hovězí 500 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
režná nit
1 1 starší rohlík Rohlík pšeničný bílý 43 g
1 dl 1 dl smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
2 ks 2 ks syrových kuřecích jater Játra kuřecí
celerová a petrželová nať Petržel nať čerstvá
1 1 celé syrové vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
muškátový oříšek Muškátový oříšek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.