Nutriční hodnoty (Vepřové v bramborové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 103 kJ / 1 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,82 g |
Tuky | 59,96 g |
– nasycené | 18,14 g |
– nenasycené | 27,69 g |
–– mononenasycené | 20,06 g |
–– polynenasycené | 7,63 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 13,46 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 387 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 52,23 g |
– cukry | 10,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové krkovice (plec, kýta) | Vepřová krkovice | 500 g |
1 1 klobása | Klobása | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
hrst hrst hub ( mohou být i sušené, předem namočit) | Hřib čerstvý | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |