Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové v bramborové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 103 kJ /
1 220 kcal
Bílkoviny112,99 g
– z toho živočišné bílkoviny106,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,82 g
Tuky59,96 g
– nasycené18,14 g
– nenasycené27,69 g
–– mononenasycené20,06 g
–– polynenasycené7,63 g
––– omega 30,70 g
Vláknina13,46 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 387 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy52,23 g
– cukry10,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové krkovice (plec, kýta) Vepřová krkovice 500 g
1 1 klobása Klobása
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
hrst hrst hub ( mohou být i sušené, předem namočit) Hřib čerstvý
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
4 4 velké brambory Brambor zimní 200 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
drcený kmín Kmín mletý
majoránka Majoránka sušená
1 l 1 l vývaru Vývar hovězí 1000 ml
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.