Nutriční hodnoty (Fazolkový salát s rajčaty a šruchou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 675 kJ / 161 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,30 g |
| Tuky | 0,42 g |
| – nasycené | 0,21 g |
| – nenasycené | 0,21 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,21 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 14,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,50 g |
| – cukry | 2,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 600 g fazolky - lusky | Fazolky čerstvé | |
| 4 ks 4 ks paradajky | ||
| veľká hrsť hrsť šruchy zelné - mladé výhonky | Šrucha zelná čerstvá | |
| soľ | Sůl mořská | |
| 1-2 1-2 strúčiky cesnaku | Česnek čerstvý | 105 g |
| 200 ml 200 ml kyslá smotana |