Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Fofr" cibulovo-mrkvová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 156 kJ /
276 kcal
Bílkoviny15,13 g
– z toho živočišné bílkoviny11,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,46 g
Tuky12,30 g
– nasycené7,67 g
– nenasycené4,02 g
–– mononenasycené3,42 g
–– polynenasycené0,60 g
––– omega 30,10 g
Vláknina12,75 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 698 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy22,27 g
– cukry15,07 g
––– laktóza0,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 větší mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
plátek plátek másla (nebo olej) Máslo kravské
tavený smetanový sýr Sýr tavený
1/2 1/2 Hermelínu Hermelín 50 g
vývar z masa či zeleniny (nebo masox) Vývar masový
1 větvička 1 větvička libečku Libeček čerstvý
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
můžeme dát citronovou šťávu s cukrem (nebylo třeba) Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.