Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk vařený, na zelenině a pivu pečený)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 134 kJ /
271 kcal
Bílkoviny4,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,03 g
Tuky11,41 g
– nasycené0,89 g
– nenasycené9,99 g
–– mononenasycené6,97 g
–– polynenasycené3,02 g
––– omega 30,90 g
Vláknina10,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy28,05 g
– cukry15,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vepřové jazyky Jazyk vepřový
150 150 g gazdovské slaniny nakrájené na drobné kostky Špek
150 ml 150 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 150 ml
50 50 ml zeleninového vývaru z kostky Vývar zeleninový
1 1 svazek lahůdkové cibulky nakrájené na kolečka Cibulka jarní čerstvá
1 1 paprikový lusk nakrájený na drobné kostky Paprika bílá čerstvá
2 stroužky 2 stroužky prolisovaného česneku Česnek čerstvý 14 g
mletý pepř Pepř černý mletý
1 pl 1 pl oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
libeček Libeček čerstvý
1,5 l 1,5 l horké vody Voda 1500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.