Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk vařený, na zelenině a pivu pečený)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 134 kJ / 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,03 g |
Tuky | 11,41 g |
– nasycené | 0,89 g |
– nenasycené | 9,99 g |
–– mononenasycené | 6,97 g |
–– polynenasycené | 3,02 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 10,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 28,05 g |
– cukry | 15,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vepřové jazyky | Jazyk vepřový | |
150 150 g gazdovské slaniny nakrájené na drobné kostky | Špek | |
150 ml 150 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 150 ml |
50 50 ml zeleninového vývaru z kostky | Vývar zeleninový | |
1 1 svazek lahůdkové cibulky nakrájené na kolečka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 paprikový lusk nakrájený na drobné kostky | Paprika bílá čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 pl 1 pl oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
libeček | Libeček čerstvý | |
1,5 l 1,5 l horké vody | Voda | 1500 ml |