Nutriční hodnoty (Karbanátky s patizonem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 109 kJ / 743 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 35,33 g |
| – nasycené | 13,97 g |
| – nenasycené | 15,51 g |
| –– mononenasycené | 13,32 g |
| –– polynenasycené | 2,19 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 514 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 3,01 g |
| Sacharidy | 13,50 g |
| – cukry | 10,70 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 30 dkg 30 dkg vepřového mletého masa (nebo směs) | Vepřová plec | 300 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 10 dkg 10 dkg strouhaného Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| půlka půlka patizonu | Patizon čerstvý | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení | Olej řepkový |