Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Prošívaný minidort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 466 kJ /
2 262 kcal
Bílkoviny32,93 g
– z toho živočišné bílkoviny24,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,25 g
Tuky143,66 g
– nasycené74,25 g
– nenasycené62,84 g
–– mononenasycené52,49 g
–– polynenasycené10,35 g
––– omega 32,28 g
Vláknina2,64 g
Cholesterol 813 mg
Sodík 280 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy200,26 g
– cukry119,10 g
––– laktóza10,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks vajec Vejce slepičí 126 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
80 g 80 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 80 g
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
na špičku lžičky lžičky kypřícího prášku Kypřící prášek
špetka špetka soli Sůl mořská
pár kapek kapek rumového aroma Aroma rumové
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku Puding v prášku 24 g
2 PL 2 PL cukru krupice Cukr bílý 24 g
1/2 kostky 1/2 kostky másla Máslo kravské 125 g
1 PL 1 PL instantní kávy Káva instantní sušená 15 g
1 ČL 1 ČL mleté kávy Káva mletá
2 PL 2 PL vaječného koňaku Likér vaječný 30 ml
na proložení ananasový kompot (na prokapání šťáva z kompotu) Ananas zavařený
na potah a zdobení potahovací hmota Smartflex Velvet Fondán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.