Nutriční hodnoty (Listové řezy s pošírovanou hruškou ve smetanovém krému)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 953 kJ / 4 052 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,02 g |
Tuky | 167,84 g |
– nasycené | 76,78 g |
– nenasycené | 86,37 g |
–– mononenasycené | 33,33 g |
–– polynenasycené | 53,04 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 27,88 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 548,32 g |
– cukry | 339,04 g |
––– laktóza | 8,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g listového těsta | Listové těsto | 500 g |
5-6 5-6 zralých pevných hrušek | Hruška čerstvá | 715 g |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 hvězdička 1 hvězdička badyánu (není nutná) | Badyán | 1 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
100 ml 100 ml smetany min. 3O% | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
2-3 hrsti 2-3 hrsti jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy |