Nutriční hodnoty (Kuřecí na liškách a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 273 kJ / 1 021 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,37 g |
| Tuky | 86,62 g |
| – nasycené | 56,66 g |
| – nenasycené | 27,67 g |
| –– mononenasycené | 25,07 g |
| –– polynenasycené | 2,61 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 7,16 g |
| Cholesterol | 278 mg |
| Sodík | 56 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 33,00 g |
| – cukry | 13,38 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 ks 8 ks kuřecích čtvrtek | Kuře stehno s kůží | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 hrsti 2 hrsti pokrájený lišek | Liška obecná čerstvá | |
| 50 ml 50 ml portského vína | Víno portské | 50 ml |
| 1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| 100 ml 100 ml drůbežího bujónu | Bujón kuřecí BIO | |
| 150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |