Nutriční hodnoty (Domácí hamburgery II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 19 108 kJ / 4 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 185,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,48 g |
Tuky | 209,08 g |
– nasycené | 89,55 g |
– nenasycené | 98,09 g |
–– mononenasycené | 79,11 g |
–– polynenasycené | 18,97 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 2,08 g |
Sodík | 6,19 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 419,49 g |
– cukry | 55,94 g |
––– laktóza | 25,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
3 lžičky 3 lžičky sušeného droždí | Droždí sušené | 15 g |
240 ml 240 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 240 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
6 lžic 6 lžic rozpuštěného másla | Máslo kravské | 60 g |
3 lžičky 3 lžičky cukru | Cukr bílý | 15 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
sezam | Sezam loupaný | |
kmín (podle chuti) | Kmín | |
mléko na potření | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
200 g 200 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
kečup | Kečup sladký | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
chilli koření | Chilli paprička mletá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
oregano | Oregano sušené |