Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Španělské ptáčky z vepřového)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 963 kJ /
708 kcal
Bílkoviny27,84 g
– z toho živočišné bílkoviny25,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,88 g
Tuky58,59 g
– nasycené24,00 g
– nenasycené29,46 g
–– mononenasycené21,43 g
–– polynenasycené8,03 g
––– omega 30,79 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 545 mg
Sodík 405 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy16,20 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřová kýta (plátky) Vepřová kýta
anglická slanina Anglická slanina
2 2 vařená vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
cibule Cibule čerstvá
kyselá okurka Okurka polní zavařená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
plnotučná hořčice Hořčice plnotučná
nit nebo párátka
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
špek Špek
1,2 l 1,2 l vývaru (nebo vody a 1/2 Masoxu) Vývar masový 1200.0000476837158 ml
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
tmavá jíška Jíška tmavá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.