Nutriční hodnoty (Španělské ptáčky z vepřového)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 963 kJ / 708 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
| Tuky | 58,59 g |
| – nasycené | 24,00 g |
| – nenasycené | 29,46 g |
| –– mononenasycené | 21,43 g |
| –– polynenasycené | 8,03 g |
| ––– omega 3 | 0,79 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 545 mg |
| Sodík | 405 mg |
| Sůl | 0,87 g |
| Sacharidy | 16,20 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřová kýta (plátky) | Vepřová kýta | |
| anglická slanina | Anglická slanina | |
| 2 2 vařená vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| nit nebo párátka | ||
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| špek | Špek | |
| 1,2 l 1,2 l vývaru (nebo vody a 1/2 Masoxu) | Vývar masový | 1200.0000476837158 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| tmavá jíška | Jíška tmavá instantní |