Nutriční hodnoty (Španělské ptáčky z vepřového)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 963 kJ / 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
Tuky | 58,59 g |
– nasycené | 24,00 g |
– nenasycené | 29,46 g |
–– mononenasycené | 21,43 g |
–– polynenasycené | 8,03 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 545 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 16,20 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřová kýta (plátky) | Vepřová kýta | |
anglická slanina | Anglická slanina | |
2 2 vařená vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
nit nebo párátka | ||
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
špek | Špek | |
1,2 l 1,2 l vývaru (nebo vody a 1/2 Masoxu) | Vývar masový | 1200.0000476837158 ml |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
tmavá jíška | Jíška tmavá instantní |