Nutriční hodnoty (Provensálské brambory s cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 681 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 22,95 g |
– nasycené | 5,89 g |
– nenasycené | 11,39 g |
–– mononenasycené | 8,41 g |
–– polynenasycené | 2,98 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,10 g |
Cholesterol | 721 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 2,88 g |
Sacharidy | 6,75 g |
– cukry | 3,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 velká sklenice 1 velká sklenice leča (můžete si udělat vlastní) | Zelenina směs sterilovaná | |
10 deka 10 deka šunky nebo salámu nakrájené na kostičky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
1 1 celý chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
2-3 2-3 vajíčka | Vejce slepičí | 175 g |
kostka kostka Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% |