Hovězí roštěná na cibuli

Colombo65 Kuchař: Colombo65

Doba přípravy: 5 hodin - pomalý hrnec program LOW 6 porcí Pomalý hrnec 3 názory

Suroviny

6 plátků hovězí roštěné
4 velké cibule
hladká mouka
3 lžíce plnotučné hořčice
200 g uzené slaniny(na kostičky)
sůl
pepř
nové koření
bobkový list
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí roštěnou nakrájenou na silnější plátky zlehka naklepeme a nařízneme.

  2. Bohatě osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a potřeme hořčicí.

  3. Okořeněné plátky vkládáme do rozpáleného oleje na pánvičce a zprudka restujeme, tak aby se zatáhlo, a přendáme jej do PH (pomalý hrnec).

  4. Uzenou slaninu nakrájenou na kostičky orestujeme na pánvi, až zezlátne. Přidáme nahrubo pokrájenou cibuli a po zesklovatění přidáme celý obsah pánve k orestovaným roštěnkám.

  5. Zalijeme vodou do 3/4 tak, aby se maso dusilo ve vlastní šťávě. Dusíme v PH pod pokličkou na programu LOW, dokud maso nezměkne (4 - 5 hodin).

  6. Po změknutí plátky masa opatrně vyjmeme a vzniklou omáčku z části propasírujeme, zahustíme francouzským máslem a provaříme ještě 15 minut.

  7. Maso servírujeme ozdobené volským okem a kolečky do křupava opečené cibule.

    Příloha opečené nebo americké brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 302 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí roštěná na cibuli

Tématické fráze: hovězí roštěná hovězí na cibuli hovězí na cibulce hovězí roštěná plátky recept roštená v pomalém hrnci roštěná na cibuli hovězí roštěná recepty hovězí roštěná recept hovězí rostena v pomalém hrnci hovězí roštěnky roštěna na cibulce roštěnky na cibuli recepty hovězí roštěnka pecena hovezi rostena pomalý hrnec roštěná roštěnky v pomalém hrnci roštěná s cibulí hovězí roštěná na cibuli vídeňská roštěná roštěná na panvi

Zapomněl/a jsem heslo