Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kyselice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 620 kJ /
3 494 kcal
Bílkoviny101,84 g
– z toho živočišné bílkoviny92,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,91 g
Tuky271,95 g
– nasycené177,24 g
– nenasycené86,27 g
–– mononenasycené66,17 g
–– polynenasycené20,11 g
––– omega 32,97 g
Vláknina14,17 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 7,25 g
Sůl17,55 g
Sacharidy152,72 g
– cukry115,70 g
––– laktóza22,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 l 2 l vývaru Vývar hovězí 2000 ml
2 sklenice 2 sklenice kyselého zelí Zelí bílé kvašené 400 g
1 lžičku 1 lžičku drceného kmínu Kmín mletý 5 g
2 lžičky 2 lžičky červené papriky Paprika červená čerstvá 20 g
5 kuliček 5 kuliček černého pepře Pepř černý
3 3 lístečky bobkového listu Bobkový list sušený
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
2 ks 2 ks klobásy (párku) Klobása 440 g
uzené kosti Kost vepřová
3 kelímky 3 kelímky smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 750 ml
světlou jíšku Jíška máslová
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.