Nutriční hodnoty (Kyselice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 620 kJ / 3 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,91 g |
Tuky | 271,95 g |
– nasycené | 177,24 g |
– nenasycené | 86,27 g |
–– mononenasycené | 66,17 g |
–– polynenasycené | 20,11 g |
––– omega 3 | 2,97 g |
Vláknina | 14,17 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 7,25 g |
Sůl | 17,55 g |
Sacharidy | 152,72 g |
– cukry | 115,70 g |
––– laktóza | 22,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 l 2 l vývaru | Vývar hovězí | 2000 ml |
2 sklenice 2 sklenice kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
1 lžičku 1 lžičku drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky červené papriky | Paprika červená čerstvá | 20 g |
5 kuliček 5 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
3 3 lístečky bobkového listu | Bobkový list sušený | |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
2 ks 2 ks klobásy (párku) | Klobása | 440 g |
uzené kosti | Kost vepřová | |
3 kelímky 3 kelímky smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 750 ml |
světlou jíšku | Jíška máslová | |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |