Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s houbami a celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 094 kJ / 501 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
| Tuky | 26,49 g |
| – nasycené | 4,44 g |
| – nenasycené | 16,85 g |
| –– mononenasycené | 12,56 g |
| –– polynenasycené | 4,29 g |
| ––– omega 3 | 0,98 g |
| Vláknina | 8,60 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 216 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 40,10 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 veliké brambory | Brambor zimní | 200 g |
| miska miska nakrájených hub | Hřib čerstvý | |
| miska miska strouhaného celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |