Nutriční hodnoty (Tuňák v pepři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 867 kJ / 446 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
| Tuky | 18,98 g |
| – nasycené | 4,83 g |
| – nenasycené | 8,97 g |
| –– mononenasycené | 6,90 g |
| –– polynenasycené | 2,07 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 150 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 41,04 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 steaky 4 steaky tuňáka (asi 3 cm silné) | Tuňák filet | |
| 4 PL 4 PL směsi drcených pepřů (sečuánský, černý, zelený) | Pepř černý | 80 g |
| pár snítek snítek tymiánu | Tymián sušený | |
| 3 3 vařené žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| panenský olivový olej (cca 100 ml) | Olej olivový |