Nutriční hodnoty (Citronovozázvorový cheesecake)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 780 kJ / 4 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 314,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 299,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,76 g |
Tuky | 240,35 g |
– nasycené | 135,09 g |
– nenasycené | 92,79 g |
–– mononenasycené | 69,33 g |
–– polynenasycené | 23,46 g |
––– omega 3 | 1,56 g |
Vláknina | 5,24 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 7,48 g |
Sůl | 16,04 g |
Sacharidy | 323,83 g |
– cukry | 224,63 g |
––– laktóza | 24,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g světlých sušenek (BeBe, Koka) | Sušenka | 200 g |
100 g 100 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 100 g |
1/4 1/4 kávové lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
máslo na vytření formy | Máslo kravské | |
750 g 750 g smetanového sýru (Mascarpone, Philadelphia) | Sýr tavený | 750 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
4 4 vejce (žloutky a bílky zvlášť) | Vejce slepičí | 280 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
10 g 10 g strouhaného zázvoru (i víc, chuť bude výraznější) | Zázvor sušený | 10 g |
citronová šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 1 vanilkový lusk nebo mletá vanilka | Vanilkové lusky |