Nutriční hodnoty (Sumec, zapečený s fazolkami a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 172 kJ / 3 865 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 179,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 153,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,60 g |
| Tuky | 262,35 g |
| – nasycené | 125,53 g |
| – nenasycené | 131,69 g |
| –– mononenasycené | 100,74 g |
| –– polynenasycené | 30,95 g |
| ––– omega 3 | 1,93 g |
| Vláknina | 37,10 g |
| Cholesterol | 675 mg |
| Sodík | 5,20 g |
| Sůl | 12,70 g |
| Sacharidy | 178,11 g |
| – cukry | 47,51 g |
| ––– laktóza | 23,26 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g filety ze sumce | Sumeček filet | 600 g |
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 250 g 250 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
| 1 1 řapíkatý celer (2 stonky) | Celer řapíkatý | |
| 2 PL 2 PL dijónské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| pepř | Pepř černý | |
| 200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| citrónová šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 200 g 200 g slaniny | Špek | 200 g |
| 100 g 100 g sýra gouda | Gouda 45% t. v s. | 100 g |