Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sumec, zapečený s fazolkami a bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 172 kJ /
3 865 kcal
Bílkoviny179,34 g
– z toho živočišné bílkoviny153,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,60 g
Tuky262,35 g
– nasycené125,53 g
– nenasycené131,69 g
–– mononenasycené100,74 g
–– polynenasycené30,95 g
––– omega 31,93 g
Vláknina37,10 g
Cholesterol 675 mg
Sodík 5,20 g
Sůl12,70 g
Sacharidy178,11 g
– cukry47,51 g
––– laktóza23,26 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g filety ze sumce Sumeček filet 600 g
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
250 g 250 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 250 g
1 1 řapíkatý celer (2 stonky) Celer řapíkatý
2 PL 2 PL dijónské hořčice Hořčice dijonská 30 g
pepř Pepř černý
200 g 200 g mrkve Mrkev čerstvá 200 g
citrónová šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
2 PL 2 PL másla Máslo kravské 20 g
sůl Sůl mořská
200 g 200 g slaniny Špek 200 g
100 g 100 g sýra gouda Gouda 45% t. v s. 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.