Nutriční hodnoty (Sumec, zapečený s fazolkami a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 172 kJ / 3 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 153,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,60 g |
Tuky | 262,35 g |
– nasycené | 125,53 g |
– nenasycené | 131,69 g |
–– mononenasycené | 100,74 g |
–– polynenasycené | 30,95 g |
––– omega 3 | 1,93 g |
Vláknina | 37,10 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 5,20 g |
Sůl | 12,70 g |
Sacharidy | 178,11 g |
– cukry | 47,51 g |
––– laktóza | 23,26 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g filety ze sumce | Sumeček filet | 600 g |
800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
250 g 250 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
1 1 řapíkatý celer (2 stonky) | Celer řapíkatý | |
2 PL 2 PL dijónské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
pepř | Pepř černý | |
200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
citrónová šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
200 g 200 g slaniny | Špek | 200 g |
100 g 100 g sýra gouda | Gouda 45% t. v s. | 100 g |