Nutriční hodnoty (Sýrové kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 471 kJ / 352 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 23,45 g |
| – nasycené | 15,06 g |
| – nenasycené | 7,46 g |
| –– mononenasycené | 6,67 g |
| –– polynenasycené | 0,79 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 9,73 g |
| – cukry | 1,89 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře nebo čtvrtky | Kuře | |
| 1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
| Niva nebo zbytky sýra z lednice atd. | Niva 50% t. v s. | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 smetana | Smetana kravská sladká 12% |