Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný křehký koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie8 406 kJ /
2 009 kcal
Bílkoviny23,76 g
– z toho živočišné bílkoviny4,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,10 g
Tuky126,53 g
– nasycené77,22 g
– nenasycené45,02 g
–– mononenasycené39,08 g
–– polynenasycené5,94 g
––– omega 30,78 g
Vláknina23,70 g
Cholesterol 570 mg
Sodík 82 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy181,97 g
– cukry78,12 g
––– laktóza1,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
140 g 140 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 140 g
140 g 140 g másla Máslo kravské 140 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 lžička 1 lžička vody Voda 5 ml
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
5 5 jablek Jablko čerstvé 750 g
skořice Skořice ceylonská
cukr (podle chuti) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.