Nutriční hodnoty (Jablečný křehký koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 8 406 kJ / 2 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,10 g |
Tuky | 126,53 g |
– nasycené | 77,22 g |
– nenasycené | 45,02 g |
–– mononenasycené | 39,08 g |
–– polynenasycené | 5,94 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 570 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 181,97 g |
– cukry | 78,12 g |
––– laktóza | 1,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
140 g 140 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
140 g 140 g másla | Máslo kravské | 140 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 lžička 1 lžička vody | Voda | 5 ml |
1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý |