Nutriční hodnoty (Vepřové s kapustičkami a václavkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 489 kJ / 1 073 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,84 g |
| Tuky | 23,56 g |
| – nasycené | 6,58 g |
| – nenasycené | 11,63 g |
| –– mononenasycené | 9,15 g |
| –– polynenasycené | 2,48 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 40,96 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 358 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 64,20 g |
| – cukry | 11,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 500 g 500 g Václavek | Václavka čerstvá | 500 g |
| 500 g 500 g růžičková kapusta | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| voda | Voda |