Medová kachna

yanull Kuchařka: yanull

Drůbeží maso 21 názorů

Suroviny

kachna
sůl
kmín
med
máslo
jablka
Recept si zatím oblíbilo 23 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Omytou a osušenou kachnu nasolím a posypu kmínem, na povrchu i uvnitř, nejlépe večer a nechám ji v chladu odležet.

  2. Ránou utřu kousek másla se lžičkou medu a kachnu tím uvnitř vymažu a pak ji ještě do bříška přidám 2 menší jablíčka.

  3. Peču mírně podlitou v troubě kachlového sporáku.

  4. Příloha zelí, houskový knedlík nebo bramborové špalíčky a mandlová nádivka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 928 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Medová kachna

1 2

Tématické fráze: kachna na medu jak nejlépe upéct kachnu jak upect nejlepe kachnu jak upéct kachnu pečená kachna na medu kachna recept kachna v římském hrnci recept na kachnu kačena na medu kachna recepty husa na medu římský hrnec kachna kachna s medem jak dobře upéct kachnu pečená kachna s medem kachna med recept kachna husa v římském hrnci recept na kachnu na medu mandlová nádivka do kachny

Zapomněl/a jsem heslo