Medová kachna

yanull Kuchařka: yanull

Drůbeží maso 21 názorů

Suroviny

kachna
sůl
kmín
med
máslo
jablka
Recept si zatím oblíbilo 24 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Omytou a osušenou kachnu nasolím a posypu kmínem, na povrchu i uvnitř, nejlépe večer a nechám ji v chladu odležet.

  2. Ránou utřu kousek másla se lžičkou medu a kachnu tím uvnitř vymažu a pak ji ještě do bříška přidám 2 menší jablíčka.

  3. Peču mírně podlitou v troubě kachlového sporáku.

  4. Příloha zelí, houskový knedlík nebo bramborové špalíčky a mandlová nádivka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 361 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Medová kachna

1 2

Tématické fráze: kachna na medu jak nejlépe upéct kachnu jak upect nejlepe kachnu jak upéct kachnu pečená kachna na medu kachna recept kachna v římském hrnci recept na kachnu kačena na medu kachna recepty husa na medu kachna s medem římský hrnec kachna pečená kachna s medem jak dobře upéct kachnu recept kachna kachna med husa v římském hrnci recept na kachnu na medu kachna na medu recept

Zapomněl/a jsem heslo