Nutriční hodnoty (Vepřová mramorovaná pečínka z formy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 169 kJ / 2 191 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 176,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,50 g |
Tuky | 117,64 g |
– nasycené | 44,25 g |
– nenasycené | 58,51 g |
–– mononenasycené | 46,15 g |
–– polynenasycené | 12,36 g |
––– omega 3 | 2,38 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 8,96 g |
Sacharidy | 89,48 g |
– cukry | 39,08 g |
––– laktóza | 8,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa z kýty | Vepřová kýta | 500 g |
120 ml 120 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 PL 4 PL hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 60 g |
2 2 kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
2 2 sladkokyselé sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
150 g 150 g nahrubo nastrouhané nivy (hermelínu) | Niva 50% t. v s. | 150 g |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
nastrouhaný křen | Křen čerstvý |