Nutriční hodnoty (Vepřová mramorovaná pečínka z formy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 169 kJ / 2 191 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 188,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 176,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,50 g |
| Tuky | 117,64 g |
| – nasycené | 44,25 g |
| – nenasycené | 58,51 g |
| –– mononenasycené | 46,15 g |
| –– polynenasycené | 12,36 g |
| ––– omega 3 | 2,38 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 1,40 g |
| Sodík | 3,73 g |
| Sůl | 8,96 g |
| Sacharidy | 89,48 g |
| – cukry | 39,08 g |
| ––– laktóza | 8,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa z kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 120 ml 120 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 PL 4 PL hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 60 g |
| 2 2 kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 2 2 sladkokyselé sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 150 g 150 g nahrubo nastrouhané nivy (hermelínu) | Niva 50% t. v s. | 150 g |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| nastrouhaný křen | Křen čerstvý |