Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čalamáda - zelí, mrkev, papriky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie28 361 kJ /
6 779 kcal
Bílkoviny89,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny89,00 g
Tuky414,20 g
– nasycené30,80 g
– nenasycené364,90 g
–– mononenasycené254,60 g
–– polynenasycené110,30 g
––– omega 332,80 g
Vláknina164,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,14 g
Sůl1,00 g
Sacharidy600,00 g
– cukry480,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 kg 4 kg bílého zelí Zelí bílé čerstvé 4000 g
1 kg 1 kg paprik Paprika bílá čerstvá 1000 g
500 g 500 g mrkve Mrkev čerstvá 500 g
500 g 500 g cibule Cibule čerstvá 500 g
500 ml 500 ml octa Ocet lihový 500 ml
400 ml 400 ml oleje Olej řepkový 400 ml
300 g 300 g cukru Cukr bílý 300 g
1 1 Deko (konzervační přípravek) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.