Nutriční hodnoty (Čalamáda - zelí, mrkev, papriky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 28 361 kJ / 6 779 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 89,00 g |
| Tuky | 414,20 g |
| – nasycené | 30,80 g |
| – nenasycené | 364,90 g |
| –– mononenasycené | 254,60 g |
| –– polynenasycené | 110,30 g |
| ––– omega 3 | 32,80 g |
| Vláknina | 164,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 600,00 g |
| – cukry | 480,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 kg 4 kg bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 4000 g |
| 1 kg 1 kg paprik | Paprika bílá čerstvá | 1000 g |
| 500 g 500 g mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
| 500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| 500 ml 500 ml octa | Ocet lihový | 500 ml |
| 400 ml 400 ml oleje | Olej řepkový | 400 ml |
| 300 g 300 g cukru krystal | Cukr bílý | 300 g |
| 1 1 Deko (konzervační přípravek) | Sůl mořská |