Nutriční hodnoty (Čalamáda - zelí, mrkev, papriky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 28 361 kJ / 6 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 89,00 g |
Tuky | 414,20 g |
– nasycené | 30,80 g |
– nenasycené | 364,90 g |
–– mononenasycené | 254,60 g |
–– polynenasycené | 110,30 g |
––– omega 3 | 32,80 g |
Vláknina | 164,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 600,00 g |
– cukry | 480,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kg 4 kg bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 4000 g |
1 kg 1 kg paprik | Paprika bílá čerstvá | 1000 g |
500 g 500 g mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
500 ml 500 ml octa | Ocet lihový | 500 ml |
400 ml 400 ml oleje | Olej řepkový | 400 ml |
300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
1 1 Deko (konzervační přípravek) | Sůl mořská |