Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na česneku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 923 kJ /
938 kcal
Bílkoviny87,42 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,42 g
Tuky51,97 g
– nasycené9,28 g
– nenasycené34,96 g
–– mononenasycené25,01 g
–– polynenasycené9,95 g
––– omega 32,10 g
Vláknina6,48 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 544 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy29,10 g
– cukry0,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1/2 kostky 1/2 kostky Masoxu Bujón hovězí
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
2 lžičky 2 lžičky instantní tmavé jíšky Jíška tmavá instantní
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
větvička větvička rozmarýnu Rozmarýn sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.