Nutriční hodnoty (Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 283 kJ / 307 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,05 g |
| Tuky | 27,46 g |
| – nasycené | 7,10 g |
| – nenasycené | 20,28 g |
| –– mononenasycené | 17,70 g |
| –– polynenasycené | 2,58 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,77 g |
| – cukry | 14,21 g |
| ––– laktóza | 0,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jehněčí kýta | Jehněčí kýta | |
| 6 6 pastináků | Pastinák čerstvý | |
| 1 1 bio citron | Citrón čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce calvadosu | Vodka | |
| 1 oříšek 1 oříšek másla | Máslo kravské | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| dobromysl | Oregano sušené | |
| čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| hrubozrnná mořská sůl | Sůl mořská |