Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brokolice

Brokolice je úžasně zdravá a výživná zelenina, ale důvod, proč ji řada lidí, hlavně dětí, příliš nemusí, je, že se snadno rozvaří a pak už není dobrá. S tímto receptem budete mít brokolici vždycky krásně zelenou a křupavou i po tepelné úpravě.

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 37 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 12 min

37 min (25 min příprava + 12 min tepelná úprava)

27. 3. 2008 17:24

Suroviny pro 1

1

Dárkové
POUKAZY

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 695 kJ / 405 kcal
Bílkoviny44,00 g
Tuky3,00 g
Vláknina41,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 101 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hozna

1. 8. 2014 13:12

Zajímavé informace o brokolici nalezneš napr. zde: http://www.elegantnibydleni.cz/brokolice/

Navir Navir

11. 6. 2014 18:17

http://www.labuznik.cz/ingredience/brokolice/
TADY BY MĚL BÝT NÁVOD, JAK STÁHNOUT ZÁPACH Z BROKOLICE ;-)

tejaja tejaja (moderátorka)

11. 6. 2014 16:57

Martina Dostálová: áno, varte ju otvorenú, nie zakrytú. Inak brokolica nemá výrazný zápach, aj keď sa pripravuje v mikroténe v mikrovlnke, po otvorení zápach rýchlo vyprchá. ;-)

Martina Dostálová

11. 6. 2014 16:00

Může se nějak stáhnout zápach z brokolice ?

Epsilon

13. 5. 2010 20:45

Mohla bych se zeptat, co je to mikrovlnna folie a proc je nutne, abych pouzila ji nebo skleneny poklop? Jsem ve fazi zarizovani bytu a nemam ani jedno, zatimco mam tu brokolici a mikrovlnku... :-) Dekuji za odpoved a dekuji za vsechny toprecepty! Jako zacinajici kucharka si je nemuzu vynachvalit. A dekuji take za vsechny inspirativni komentare! :-K

Nikola

25. 11. 2009 22:43

Tohle je výborný rychlý receptík, který také doma již nějakou dobu praktikuji. Jen na vylepšení na závěr posypu brokolici mandlovými lupínky

Gabina

13. 11. 2009 13:44

Nebo zkus udělat http://www.toprecepty.cz/recept/3054-bramborovo-br... a brambory uvař neosolené

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 11. 2009 13:34

Marcelindo/nereg/,když si přesolila brokolici s tím bohužel už moc nenaděláš.:-((Pokud už ti brokolice zesvětlala,tak s tím již taky nejde nic dělat.To se moc dlouho vařilo.
Myslím,že je to škoda,ale takto by se dala snad použít brokolice,třeba s rýží udělat rizoto, ale rýži už nesolit:-!:-))Ale zase jak se říká kdo nic nedělá,ten nic nezkazí.Příště už to bude určitě lepší.;-)

Marcelinda

13. 11. 2009 13:13

Ještě jsem se chtěla zeptat co mam dělat když ta brokolice neudrží barvu ale zesvetlá.

Marcelinda

13. 11. 2009 13:09

Povedlo se mi přesolit brokolici jak to mam udelat abych ji odsolila??

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho se vaří brokolice brokolice brokolice recepty vareni brokolice jak dlouho vařit brokolici doba vaření brokolice vaříme z brokolice brokolice a její příprava co udělat z brokolice vařená brokolice vaříme brokolici jak vařit brokolici priprava brokolice brokolice vareni varime v mikrovlne troube vaříme v mikrovlnce recepty vaření z brokolice jak udělat brokolici recepty z brokolice jak se vaří brokolice

Suroviny: brokolice, voda, sůl, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Brokolice

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BWn