Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 196 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,45 g |
Tuky | 0,36 g |
Vláknina | 3,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karibské rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzn8
Moje poznámka
Karibské rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzn8
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 6 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 7 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 8 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 9 hodinami
Maková náplň
mismi před 9 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 11 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 12 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 12 hodinami
Tématické fráze:
rizoto v pomalém hrnci,
rizoto z pomalého hrnce,
rizoto arborio,
rizoto,
karibské recepty,
risoto z manga,
rizoto co do něho dát,
bezmasé recepty z ph,
mangove rizoto recept,
rizoto v ph,
ph dezerty,
mangové rizoto,
rizoto s mangem,
rizoto v pomalem hrnci recepty,
rizoto pomaly hrnec,
karibské risotto,
zeleninové rizoto v pomalém hrnci,
rizoto pomalý hrnec recepty,
ryzoto v pomalém hrnci,
recept na rizoto
Suroviny:
rýže arborio,
mango,
limetka,
cibule šalotka,
česnek,
zázvor,
kmín mletý,
koření nové koření,
koření oregáno,
vývar zeleninový,
víno bílé,
cukr třtinový,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (10)
O PH už tu řeč byla - dá se v něm připravovat vše včetně dezertů.
No pro mě je lepší dát vše do PH a mít 2 hodiny čas na nějakou další práci než stát 1/2 hodiny u sporáku a míchat a podlévat atd.