Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí salát z pangase II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 293 kJ /
787 kcal
Bílkoviny14,90 g
– z toho živočišné bílkoviny1,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,30 g
Tuky52,53 g
– nasycené7,00 g
– nenasycené40,93 g
–– mononenasycené12,30 g
–– polynenasycené28,62 g
––– omega 30,74 g
Vláknina36,33 g
Cholesterol 81 mg
Sodík 1,34 g
Sůl3,15 g
Sacharidy46,72 g
– cukry30,26 g
––– laktóza1,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 ml 300 ml vody Voda 300 ml
2 2 ks velkých filet z Pangasia bez kůže Pangas filet
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
3 kuličky 3 kuličky pepře Pepř černý
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 široký plátek celeru (2 cm) Celer bulva čerstvá 540 g
3 pl 3 pl octa Ocet lihový 45 ml
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 malé jablko Jablko čerstvé 150 g
2 2 malé sladkokyselé okurky Okurka polní zavařená
2 pl 2 pl sterilovaného hrášku (lze vynechat) Hrášek zelený sterilovaný 30 g
4 pl 4 pl majolky Majonéza 60 g
2 pl 2 pl bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 30 ml
1 kl 1 kl kremžské hořčice Hořčice kremžská 5 g
dle chuti sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.