Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablková "skoronutela")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 151 kJ /
4 338 kcal
Bílkoviny51,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,00 g
Tuky98,93 g
– nasycené22,27 g
– nenasycené65,07 g
–– mononenasycené14,27 g
–– polynenasycené50,80 g
––– omega 38,03 g
Vláknina91,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 82 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy765,50 g
– cukry691,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg jablek Jablko čerstvé 2000 g
50 dkg 50 dkg cukru Cukr bílý 500 g
3 3 vanilkové cukry Cukr vanilkový
10 dkg 10 dkg mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 100 g
15 dkg 15 dkg kakaa Kakao prášek 150 g
1 1 sladké kondenzované mléko Mléko kondenzované slazené
2 2 čokoládové pudinky Puding v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.