Nutriční hodnoty (Jablková "skoronutela")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 151 kJ / 4 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,00 g |
Tuky | 98,93 g |
– nasycené | 22,27 g |
– nenasycené | 65,07 g |
–– mononenasycené | 14,27 g |
–– polynenasycené | 50,80 g |
––– omega 3 | 8,03 g |
Vláknina | 91,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 765,50 g |
– cukry | 691,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg jablek | Jablko čerstvé | 2000 g |
50 dkg 50 dkg cukru | Cukr bílý | 500 g |
3 3 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
10 dkg 10 dkg mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
15 dkg 15 dkg kakaa | Kakao prášek | 150 g |
1 1 sladké kondenzované mléko | Mléko kondenzované slazené | |
2 2 čokoládové pudinky | Puding v prášku |