Nutriční hodnoty (Jablková "skoronutela")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 151 kJ / 4 338 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,00 g |
| Tuky | 98,93 g |
| – nasycené | 22,27 g |
| – nenasycené | 65,07 g |
| –– mononenasycené | 14,27 g |
| –– polynenasycené | 50,80 g |
| ––– omega 3 | 8,03 g |
| Vláknina | 91,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 82 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 765,50 g |
| – cukry | 691,17 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg jablek | Jablko čerstvé | 2000 g |
| 50 dkg 50 dkg cukru | Cukr bílý | 500 g |
| 3 3 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 10 dkg 10 dkg mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
| 15 dkg 15 dkg kakaa | Kakao prášek | 150 g |
| 1 1 sladké kondenzované mléko | Mléko kondenzované slazené | |
| 2 2 čokoládové pudinky | Puding v prášku |