Nutriční hodnoty (Jablečno skořicové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 4 374 kJ / 1 045 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 46,16 g |
| – nasycené | 11,08 g |
| – nenasycené | 21,40 g |
| –– mononenasycené | 16,88 g |
| –– polynenasycené | 4,52 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 601 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 96,20 g |
| – cukry | 1,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| TĚSTO: 80 g 80 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 80 g |
| 40 g 40 g solamylu | Bramborový škrob | 40 g |
| 6 6 vajec (zvlášť bílky a zvlášť žloutky) | Vejce slepičí | 420 g |
| 1 1 polévková lžíce cukru | Cukr bílý | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| KRÉM: 1 1 pomazánkové máslo | Pomazánka mléčná | |
| 1 1 30% šlehačka | Šlehačka 35% | |
| 1 1 ztužovač šlehačky FIX | Ztužovač šlehačky | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 2 čajové lžičky moučkového cukru | Cukr bílý | |
| NA VRCH: 6 větších oloupaných a na hrubo nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| POLEVA: 3 sklenice 3 sklenice jablečného moštu | Šťáva z jablka | |
| 2 2 polévkové lžíce cukru | Cukr bílý | |
| 1,5 1,5 polévkové lžíce solamylu | Bramborový škrob |