Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno skořicové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie4 374 kJ /
1 045 kcal
Bílkoviny60,08 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky46,16 g
– nasycené11,08 g
– nenasycené21,40 g
–– mononenasycené16,88 g
–– polynenasycené4,52 g
––– omega 30,17 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 601 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy96,20 g
– cukry1,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
TĚSTO: 80 g 80 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 80 g
40 g 40 g solamylu Bramborový škrob 40 g
6 6 vajec (zvlášť bílky a zvlášť žloutky) Vejce slepičí 420 g
1 1 polévková lžíce cukru Cukr bílý
špetka špetka soli Sůl mořská
KRÉM: 1 1 pomazánkové máslo Pomazánka mléčná
1 1 30% šlehačka Šlehačka 35%
1 1 ztužovač šlehačky FIX Ztužovač šlehačky
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 čajové lžičky moučkového cukru Cukr bílý
NA VRCH: 6 větších oloupaných a na hrubo nastrouhaných jablek Jablko čerstvé
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
POLEVA: 3 sklenice 3 sklenice jablečného moštu Šťáva z jablka
2 2 polévkové lžíce cukru Cukr bílý
1,5 1,5 polévkové lžíce solamylu Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.