Nutriční hodnoty (Vepřové maso na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 316 kJ / 1 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 128,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
Tuky | 118,26 g |
– nasycené | 52,62 g |
– nenasycené | 59,75 g |
–– mononenasycené | 48,16 g |
–– polynenasycené | 11,59 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 319 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 22,13 g |
– cukry | 12,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
100 g 100 g sádla | Sádlo vepřové | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 ks 1 ks bobkového listu (menší) | Bobkový list sušený | |
1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
2 lžíce 2 lžíce rybízové zavařeniny (nebo šípkové) | Marmeláda z černého rybízu | 30 g |
125 ml 125 ml vína | Víno bílé suché | 125 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (na zahuštění) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |