Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso na divoko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 316 kJ /
1 749 kcal
Bílkoviny128,49 g
– z toho živočišné bílkoviny128,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,49 g
Tuky118,26 g
– nasycené52,62 g
– nenasycené59,75 g
–– mononenasycené48,16 g
–– polynenasycené11,59 g
––– omega 30,16 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 319 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy22,13 g
– cukry12,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové kýty Vepřová kýta 600 g
100 g 100 g sádla Sádlo vepřové 100 g
3 lžíce 3 lžíce kořenové zeleniny Mrkev čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
6 kuliček 6 kuliček pepře Pepř černý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1 ks 1 ks bobkového listu (menší) Bobkový list sušený
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený
2 lžíce 2 lžíce rybízové zavařeniny (nebo šípkové) Marmeláda z černého rybízu 30 g
125 ml 125 ml vína Víno bílé suché 125 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (na zahuštění) Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.