Nutriční hodnoty (Vepřové maso na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 316 kJ / 1 749 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 128,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
| Tuky | 118,26 g |
| – nasycené | 52,62 g |
| – nenasycené | 59,75 g |
| –– mononenasycené | 48,16 g |
| –– polynenasycené | 11,59 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 330 mg |
| Sodík | 319 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 22,13 g |
| – cukry | 12,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
| 100 g 100 g sádla | Sádlo vepřové | 100 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1 ks 1 ks bobkového listu (menší) | Bobkový list sušený | |
| 1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| 2 lžíce 2 lžíce rybízové zavařeniny (nebo šípkové) | Marmeláda z černého rybízu | 30 g |
| 125 ml 125 ml vína | Víno bílé suché | 125 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (na zahuštění) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |