Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní plecko s bramborovým knedlíkem a cuketovým zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 853 kJ /
921 kcal
Bílkoviny103,46 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,96 g
Tuky44,29 g
– nasycené6,97 g
– nenasycené30,93 g
–– mononenasycené23,52 g
–– polynenasycené7,41 g
––– omega 31,90 g
Vláknina13,40 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 269 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy23,93 g
– cukry9,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 1.25 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky pálivé papriky Paprika pálivá 1.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 0.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 2.5 g
1 lžička 1 lžička celého kmínu Kmín 5 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
200 ml 200 ml bujońu
550 g 550 g uvařených brambor Brambor zimní 550 g
200 200 solamylu Bramborový škrob
200 g 200 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 200 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 velké hrsti nati z lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 2 velké hrsti smaženého hrášku
1 1 větší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 lžíce 1 lžíce olej Olej řepkový 11 ml
2 lžičky 2 lžičky celého kmínu Kmín 10 g
2 lžíce 2 lžíce čerstvého zázvoru (nemusí být) Zázvor čerstvý 30 g
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.