Nutriční hodnoty (Pikantní plecko s bramborovým knedlíkem a cuketovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 853 kJ / 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,96 g |
Tuky | 44,29 g |
– nasycené | 6,97 g |
– nenasycené | 30,93 g |
–– mononenasycené | 23,52 g |
–– polynenasycené | 7,41 g |
––– omega 3 | 1,90 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 269 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 23,93 g |
– cukry | 9,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 1.25 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 1.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 2.5 g |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
200 ml 200 ml bujońu | ||
550 g 550 g uvařených brambor | Brambor zimní | 550 g |
200 200 solamylu | Bramborový škrob | |
200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 velké hrsti nati z lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 velké hrsti smaženého hrášku | ||
1 1 větší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce olej | Olej řepkový | 11 ml |
2 lžičky 2 lžičky celého kmínu | Kmín | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce čerstvého zázvoru (nemusí být) | Zázvor čerstvý | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |