Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka cappuccino)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 060 kJ /
2 882 kcal
Bílkoviny64,41 g
– z toho živočišné bílkoviny30,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,85 g
Tuky29,77 g
– nasycené7,45 g
– nenasycené11,27 g
–– mononenasycené7,90 g
–– polynenasycené3,37 g
––– omega 30,06 g
Vláknina15,94 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 629 mg
Sůl2,15 g
Sacharidy581,27 g
– cukry356,39 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
280 g 280 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 280 g
300 g 300 g moučkového cukru Cukr bílý 300 g
1 lžíce 1 lžíce kypřícího prášku Kypřící prášek 15 g
3/4 lžičky 3/4 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 3.75 g
120 ml 120 ml oleje (z vlašských ořechů nebo lehký olivový ale poslouží i obyčejný) Vlašské ořechy
2 2 vejce rozdělená Vejce slepičí 140 g
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
170 ml 170 ml hotové tmavé pražené kávy vychladlé na pokojovou teplotu Káva espresso 170 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaového prášku Kakao prášek 30 g
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu Aroma vanilkové 7 ml
2 lžíce 2 lžíce prosetého moučkového cukru Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.