Nutriční hodnoty (Bábovka cappuccino)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 060 kJ / 2 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,85 g |
Tuky | 29,77 g |
– nasycené | 7,45 g |
– nenasycené | 11,27 g |
–– mononenasycené | 7,90 g |
–– polynenasycené | 3,37 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 15,94 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 629 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 581,27 g |
– cukry | 356,39 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
280 g 280 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 280 g |
300 g 300 g moučkového cukru | Cukr bílý | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce kypřícího prášku | Kypřící prášek | 15 g |
3/4 lžičky 3/4 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 3.75 g |
120 ml 120 ml oleje (z vlašských ořechů nebo lehký olivový ale poslouží i obyčejný) | Vlašské ořechy | |
2 2 vejce rozdělená | Vejce slepičí | 140 g |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
170 ml 170 ml hotové tmavé pražené kávy vychladlé na pokojovou teplotu | Káva espresso | 170 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaového prášku | Kakao prášek | 30 g |
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 7 ml |
2 lžíce 2 lžíce prosetého moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |