Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Bramborové knedlíky na páře

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 6. 2016 16:40

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 709 kJ / 887 kcal
Bílkoviny28,68 g
Tuky8,56 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 3,36 g
Sůl8,21 g
Sacharidy162,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takhle vařím knedlíky pořád, ať jsou to bramborové, kynuté sladké, houskové. Já totiž fakt nemám ráda ty oslizlé kraje u knedlíků.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

30. 10. 2021 07:09

MiskaM:
Podle mě tam měly zůstat tak dlouho, dokud by se neuvařily. Záleží také na tom, jak tlusté válečky jste udělala - v tomto smyslu by se dala brát i casinova poznámka. Jinak je mimo mísu, protože příliš píle při vypracování knedlíků může spíše uškodit. :-) Taky hodně záleží na druhu brambor a kvalitě mouky. Nicméně chápu, že to už zkoušet nebudete.:-8

casino casino

29. 10. 2021 22:49

MiskaM: "Recept vyzkoušený ale podle mě stojí za nic."
No, jestli to spíše není rukama, že ;-)

MiskaM MiskaM

29. 10. 2021 20:52

Dajda: měla jsem je tam dýl a byly uvnitř syrový. Takže skončily v koši. U mě tento recept úspěch teda nemá. Je to stejně plno jiných a dobrých receptu na bramborové knedlíky ;-)

zizala zizala (moderátorka)

29. 10. 2021 15:07

Já na pařáček dávám pečící papír, který pak vyhodím. Může se i propíchat, aby pára mohla lépe pracovat. Nemůžou se rozvařit, jen u kynutých knedlíků se musí hlídat, aby se dlouhým varem nesrazily. Píchnu špejlí nebo překrojím a když jsou málo, vařím dál. Je to jednoduché a úsporné proti hrnci plnému vody.

Dajda Dajda

29. 10. 2021 14:23

MiskaM: Vařím na páře všechny bramborové knedlíky, šišky, kouličky i malé noky. Do pařáku nedávám žádnou utěrku, jen pařák lehce pomastím. Pokud jsou knedlíky uvnitř syrové, měly zůstat na pařáku déle - výhodou vaření na páře je totiž to, že se knedlíky nepřevaří, ať tam jsou sebedéle. ;-)

MiskaM MiskaM

29. 10. 2021 13:24

Recept vyzkoušený ale podle mě stojí za nic. :-// knedlík syrový uvnitř takže skončil v koši. Mám poslední šišku tu udělám ve vodě a jestli taky nebude ok tak nevím na co ten recept tu je :-//

Navir Navir

1. 6. 2016 21:00

Knedlíky vařím ve vodě, po vyjmutí potřu lehce olejem a NIKDY nejsou oslizlé;-)

zizala zizala (moderátorka)

1. 6. 2016 17:02

Vařím na páře všechny knedlíky včetně ovocných. Taky nemám ráda oslizlý povrch :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborove knedliky na pare bramborové knedlíky v páře bramborové knedliky vařené v pare bramborový knedlík v páře bramborový knedlík na páře bramborovy knedlik vareny v pare bramborové knedlíky vařené na páře bramborové knedlíky recept knedlíky na páře bramborove knedliky recept bramborové knedlíky v páře knedlík vařený v páře bramborový knedlík vařený na páře knedlík v paře bramborový knedlík z vařených brambor bramborový knedlík knedliky varene v pare recept na na bramborový knedlíky bramborový knedlík na v páře knedlíky v páře

Suroviny: brambory, vejce, mouka hrubá, sůl

TopRecepty.cz

Bramborové knedlíky na páře

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mjJ9