Nutriční hodnoty (Staročeské kuře pečené v zelenině i s přílohou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 512 kJ / 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,33 g |
| Tuky | 2,27 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 1,23 g |
| –– mononenasycené | 0,64 g |
| –– polynenasycené | 0,59 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 25,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 118,45 g |
| – cukry | 29,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře (Může být naporcované celé kuře-já měla 3 větší stehna) | Kuře | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 3-4 3-4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1/4 1/4 hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| Staročeské koření | Provensálské koření | |
| 1 lžičku 1 lžičku kmínu | Kmín | 5 g |
| 3 plátky 3 plátky másla(nebo olej) | ||
| 250-300 250-300 drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 10 10 středních brambor jako příloha | Brambor zimní | 500 g |