Nutriční hodnoty (Pikatní ,,segedín" z červeného zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 008 kJ / 1 914 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,96 g |
| Tuky | 149,84 g |
| – nasycené | 39,06 g |
| – nenasycené | 78,96 g |
| –– mononenasycené | 64,01 g |
| –– polynenasycené | 14,96 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 19,40 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 4,31 g |
| Sůl | 10,50 g |
| Sacharidy | 52,60 g |
| – cukry | 28,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 500 g |
| 500 g 500 g kysaného červeného zelí | Zelí červené kvašené | 500 g |
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| pálivá paprika | Paprika pálivá | |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| jíška | Jíška máslová |